Een passie voor interieur!

In 1981 begon Christ Verthé als meubelmaker te werken. In 1983 startte hij zelfstandig met fabricatie van massieve meubelonderdelen voor de meubelindustrie om dan in 1988 te starten met de meubelwinkel Verthé Interieurs. Zoals u leest is de passie voor het interieur hem van jongs af aan aangeleerd. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu voorstelt. Neem een kijkje op onze website of in de toonzaal in Harelbeke waar u altijd welkom bent.

MAATWERK

Werken op maat betekent voor ons niet enkel de juiste maat nemen.  Meubelen moeten niet alleen geschikt zijn voor de ruimte waarin ze staan maar ook voor de mensen die er rond leven, werken of spelen. Functionaliteit en design gaan voor ons steeds hand in hand. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw budget.

GARANTIE

Door intensieve controles van de geleverde grondstoffen, de 100% tussen- en eindcontroles en een rode draad van continu verbeteren doorheen het bedrijf kan optimale kwaliteit gewaarborgd worden.

EIGEN PLAATSINGSDIENST

Met onze eigen plaatsingsdienst zorgen we ervoor dat we alles van in het begin tot het einde zelf uitwerken. Op die manier kunnen we op elk moment kwaliteitsvol werk verzekeren.

Christ Verthé

Zaakvoerder en stichter

Sander Verthé

Zaakvoerder

Rik Osselaer

Boekhouding & administratie
Bekijk onze winkel in 360°
Door gebruik te maken van muis en/of pijltjes kunt u moeiteloos door de winkel navigeren.
Je bezoekt zo de winkel zonder fysiek aanwezig te zijn.
Heeft u nog vragen?
Heeft u nog vragen ? Aarzel niet om onderstaand contactformulier in te vullen, we antwoorden dan zo spoedig mogelijk.