Sluit Verthe Interieurs

Ambachtelijk maatwerk

Het is van kapitaal belang om voor de juiste lijst te kiezen. In onze winkel kan u kiezen uit honderden modellen en kleuren, in hout of aluminium. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor het inlijsten van uw werk. We vervaardigen de lijst op maat in eigen atelier zodat we een correcte afhandeling kunnen garanderen.

Houten lijsten

Houten lijsten zijn tijdloos, stevig en geven extra cachet aan uw kunstwerk, foto, ets of tekeningen. In ons atelier worden alle kaders ambachtelijk vervaardigd op maat van de klant. In de houten lijsten maken we een onderscheid tussen moderne en klassieke kaders. Dit bestaat ook in verschillende breedtes 

Aluminium lijsten

Aluminium lijsten zorgen voor een strak resultaat. Ze worden vaak gekozen door bedrijven voor de inlijsting van affiches, publicitaire boodschappen en foto’s. Maar net zo goed vind je ze in huiskamers in combinatie met tekeningen, familie- en reisfoto’s of schilderijen. Net als de houten lijsten, zijn aluminium lijsten in alle afmetingen beschikbaar en worden de kaders in ons eigen atelier samengesteld.

Ligna
Las-salotti
Angelo
Neves
Treca-interiors
Recor originals
Polypreen
Medalounger
Karpi
Vanlanschoot
Hukla
Revor
styldecor