Sluit Verthe Interieurs

09

maa
klanten

Een dressing op maat van Anja

Een eigen gepersonaliseerde dressing op maat voor jouw kleding, accessoires en schoenen, wie droomt er niet van? Voor Anja werd het werkelijkheid. Elke dag geniet ze van haar nieuwe dressing. “In één oogopslag vind ik mijn outfit voor de dag. Het is zelfs een plezier om mijn vers geplooide was in mijn dressing op te bergen.”

Anja verhuisde in 2023 naar haar nieuwe woning in Bavikhove. Een kleine kamer op het bovenverdiep zou ideaal zijn als dressing ruimte. Hoewel ze vreesde of de ruimte groot genoeg zou zijn (haar garderobe is nogal uitgebreid), konden we haar bij Verthe Interieurs snel geruststellen. Want hoe klein of hoe groot de ruimte is, bij Verthe Interieurs maken we maatkasten volgens jouw garderobe en wensen. Zo vond Anja het heel belangrijk dat ze al haar kledij mooi kan opbergen op legplanken maar ook voldoende hangruimte heeft voor jurken en jassen.

Christ begeleidde haar in de toonzaal en toonde haar de verschillende opbergmogelijkheden: uitschuifbare lades, open nissen, gesloten of open dressingkasten, broekendragers, hangruimte... Noem maar op! Ook met de gewenste stijl houden we rekening. Zo koos Anja voor een lichte kleur.

Nadien ging Christ aan de slag met het uittekenen van haar dressing op maat en werd een gedetailleerde prijsofferte opgemaakt. Een weekje later ontvingen we Anja terug in onze showroom en toonden we haar de 3D-beelden van haar droomkast. Die viel onmiddellijk in de smaak.

Eens het ontwerp goedgekeurd werd, gingen onze eigen plaatsers aan de slag met het realiseren van Anja haar kast. “Alles wordt volledig op maat gezaagd, gemonteerd en geplaatst. Ik moest zelf niet poetsen nadien. De plaatsing was echt subliem. Een totaalpakketje.”

Ontwerp jouw droomdressing met Verthe Interieurs. Dat is kiezen voor jarenlange ervaring en vakkennis. Dat is kiezen voor een kast die bij je past.

Op zoek naar inspiratie? Ontdek onze realisaties of kom langs naar onze toonzaal om jouw project te bespreken en ontvang een vrijblijvende offerte.


Reactie plaatsen

Ligna
Las-salotti
Angelo
Neves
Treca-interiors
Recor originals
Polypreen
Medalounger
Karpi
Vanlanschoot
Hukla
Revor
styldecor